Timotei Precious Oils

Haartype: droog en beschadigd

Hoofdhuid: droog en normaal

Eigenschappen: warmtebescherming voorzien, gladheid en glans

Formule: lichtgewicht mist

Flesje: verstuiver

Inhoud: 150 ml

Timotei Precious Oils Mist werkt op haar dat uiterst droog en beschadigd is en vaak warmtestyling, kleuring ondergaat. Het zal ook de droge en normale hoofdhuid voeden.

Als dit jouw haar- en hoofdhuidtype is, dan is dit product voor jou geschikt. Je moet het proberen.

Wanneer gebruik je Timotei Precious Oils?

Als je vaak jouw haarkleur verandert, een föhn of stijltang gebruikt, voel je dan vrij om je haar te voeden met Timotei Precious Oils. Het zal vooral nuttig zijn als jouw lokken droog, zwak en beschadigd zijn terwijl de haarpuntjes gespleten zijn. Bovendien kun je het gebruiken om kroezig en statisch haar te temmen. Breng het aan voor en na warmtestyling.

Wat zijn de eigenschappen van Timotei Precious Oils?

Timotei Precious Oils gaan kroezig en statisch haar tegen en maken het glad. Dankzij het product tem je gemakkelijk zelfs de meest onhandelbare opvliegende haren en style je elk kapsel. De mistformule geeft glans en hydratatie. Het product heeft een delicate consistentie. Het bezwaart het haar niet en maakt de lokken niet vettig. Daarbij beschermt Timotei Precious Oils tijdens warmtestyling. De hoge temperatuur zal jouw haar niet langer beschadigen. Jouw haarpuntjes raken niet gespleten.

Hoe gebruik je Timotei Precious Oils?

Je kunt het op een paar verschillende manieren gebruiken. Spray de cosmetica op geföhnd haar om het glanzend en zijdezacht te maken. Je kunt het product ook gebruiken als je het ontklitten gemakkelijker en minder tijdrovend wilt maken. Breng het aan voor de warmtestyling om de lokken te beschermen tegen schade en droogheid. Houd het mondstuk op 20 cm afstand van het haar; wacht tot het is opgenomen.

Voordelen:

  • lichte formule van een mist
  • beschermt tegen warmtestyling
  • verzacht en voegt glans toe
  • kan zowel voor en na het stylen worden aangebracht
  • verstuiver maakt de applicatie gemakkelijker

Nadelen:

  • kan het haar niet van binnen voeden
  • bevat alcohol wat het haar en de hoofdhuid kan uitdrogen
  • ondanks de grote fles is het inefficiënt
  • kan het haar en de hoofdhuid niet hydrateren