Kerastase Elixir Ultime Hair Oil

Haartype: alle; vooral dik en dens

Hoofdhuid: normaal

Eigenschappen: hydrateert, voedt, herstelt, beschermt

Formule: semi-vloeibare olie

Flesje: pompfles

Inhoud: 125 ml

Kerastase Elixir Ultime is aanbevolen voor alle haartypes en een normale hoofdhuid.

Het heeft een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden en veel waardevolle eigenschappen. Als jouw haar complexe verzorging nodig heeft en een product met natuurlijke ingrediënten, begin dan met de behandeling. Wacht niet langer!

Wanneer gebruik je Kerastase Elixir Ultime?

Kies Kerastase Elixir Ultime wanneer jouw haar herstel nodig heeft; het heeft zijn glans verloren; je kunt het stylen van jouw lokken niet aan. Het product werkt van binnen en van buiten; het verzorgt ook de hoofdhuid. Gebruik Kerastase-olie tijdens het kammen in de ochtend als je gespleten puntjes opnieuw wilt opbouwen, je lokken wilt versterken en hydrateren. Het kan ook worden aangebracht wanneer jouw haar en hoofdhuid en gebrek hebben aan actieve en nutritionele ingrediënten.

Wat zijn de eigenschappen van Kerastase Elixir Ultime?

Kerastase Elixir Ultime Olie geeft gladheid, glans en zachtheid. Het product bevat vier plantaardige stoffen die de hoofdhuid voeden. Maïsolie geeft voedingsstoffen terwijl arganolie beschermt tegen zonnestralen, zout water, vrije radicalen en millieuvervuiling. Pracaxi-olie versterkt de haarzakjes, voorkomt haaruitval en maakt het haar resistenter tegen schade. Camelia-olie voorziet de lokken van een geweldige, gezonde glans.

Hoe gebruik je Kerastase Elixir Ultime?

Er zijn een paar manieren om Kerastase Elixir Ultime haarolie te gebruiken. Breng het product aan voor het stylen, op vochtige en schone lokken. Daarna föhn en style je het haar zoals altijd. Je kunt de olie ook aanbrengen na het stylen voor glans en een langduriger effect. Kerastase Elixir Ultime werkt geweldig in de dagelijkse haarverzorging. Het beschermt de lokken tegen schadelijke externe factoren, voorziet van voeding en helpt om onhandelbaar opvliegend haar te temmen.

Voordelen:

  • voedt zowel haar en hoofdhuid
  • geeft talloze voedingsstoffen
  • beschermt tegen verschillende externe middelen
  • voorkomt haaruitval
  • geeft glans en gladheid
  • bevat veel natuurlijke stoffen
  • kan op verschillende manieren worden aangebracht

Nadelen:

  • te zoete en intense geur