Dove Pure Care Dry Oil

Haartype: alle

Hoofdhuid: elke

Eigenschappen: geeft glans, gladheid en beschermt de haarpuntjes

Formule: siliconen en oliën

Flesje: plastic pompflesje

Inhoud: 100 ml

Dove Pure Care Dry Oil verzorgt alle haar- en hoofdhuidtypes.

Het enige wat je hoeft te doen is een kleine hoeveelheid van de cosmetica aanbrengen om de complexe werking te zien. Je zult de effecten al vanaf het begin van de behandeling zien.

Wanneer gebruik je Dove Pure Care Dry Oil?

Je kunt Dove Pure Care Dry Oil gebruiken bij de dagelijkse haarverzorging. De cosmetica is nuttig voor warmtestyling; na het wassen om de lokken te hydrateren; en als aanvulling op maskers en conditioners. Je kunt het op een dagelijkse basis gebruiken, een keer per week of van tijd tot tijd – het is afhankelijk van de behoeften van jouw haar en hoofdhuid. Dove Pure Care Dry Oil voorziet van zowel een interne en externe werking.

Wat zijn de eigenschappen van Dove Pure Care Dry Oil?

Dove Pure Care Dry Oil biedt universeel gebruik. Het voorziet de hoofdhuid en het haar van veel voedingsstoffen, daarom groeit het haar sterker en gezonder. Bovendien beschermt het tegen schadelijke externe factoren, maakt het jouw haar zijdezacht en geeft het een gezonde glans. De lichte formule van Dove Pure Care Dry Oil wordt gemakkelijk verdeeld en snel geabsorbeerd. Het is niet vettig.

Hoe gebruik je Dove Pure Care Dry Oil?

Er zijn drie methoden voor het gebruik van Dove Pure Care Dry Oil. Onthoud dat je je haar wast voor elke applicatie en wrijf een kleine hoeveelheid van het product in je handpalmen. Je kunt de olie aanbrengen voor het wassen voor voeding: laat het 30 minuten zitten. Vervolgens was je je haar met een milde shampoo. Bovendien kan Dove Pure Care Dry Oil worden aangebracht na het haar wassen om de lokken te hydrateren en glans te geven. De cosmetica werkt ook als uitstekende aanvulling op andere conditionerende producten zoals maskers, conditioners, serums.

Voordelen:

  • werkt voor alle haar- en hoofdhuidtypes
  • voorziet van warmtebescherming
  • intensiveert de werking van maskers en conditioners
  • voedt, verzacht en geeft extra glans
  • lichtgewicht, niet-vettige formule
  • gemakkelijke en snelle applicatie

Nadelen:

  • bevat een paar siliconen
  • plastic, onesthetisch flesje