Khadi Anti-dandruff haarolie

Haartype: vettig

Hoofdhuid: problematisch, roos

Eigenschappen: versterkt, reduceert roos, reinigt

Formule: dikke olie

Flesje: glazend fles met druppelaar

Inhoud: 100 ml

Khadi Anti-dandruff Haarolie met fenegriek en mosterd is toegewijd aan vettig haar, en een hoofdhuid dat is aangetast door roos. Als je een gezonde hoofdhuid en een mooi kapsel wilt, probeer dan dit product.

Je zult er geen spijt van krijgen!

Wanneer gebruik je Khadi Anti-dandruff haarolie?

Khadi haarolie is geen gewoon haarzorgproduct. Het is perfect voor degenen die worstelen met hoofdhuidproblemen en direct herstel nodig hebben. Als je kleine witte schilfers opgemerkt hebt op jouw haar, zal Khadi-olie jou helpen. Verder, als jouw haar vettig en onbeheersbaar is, moet je dit product ook eens testen. De cosmetica helpt zowel bij droge en vettige roos.

Wat zijn de eigenschappen van Khadi haarolie?

Het voorkomen van roos is de belangrijkste taak. Fenegriek en mosterd spelen hierbij een belangrijke rol. Khadi haarolie bevat veel andere natuurlijke stoffen. Zoals bijvoorbeeld sesamolie en citroen, welke de hoofdhuid hydrateren en overtollig talg en dode huidcellen verwijderen. Theeboomolie en neemkruid geven verlichting en anti-ontstekende werking. Kamfer vertoont vergelijkbare kwaliteiten (het verlicht en verkoelt de hoofdhuid). Mosterdolie boost de haargroei.

Hoe gebruik je Khadi haarolie?

Schud het flesje voor gebruik zodat de formule vloeibaarder en flexibeler wordt – nu wordt de applicatie gemakkelijker en sneller. Daarna verdeel je het haar in kleine delen en breng je Khadi olie ertussen aan. De gehele hoofdhuid moet bedekt worden met het product. Voer een korte massage voor een betere opname. Na een uur was je je haar uit en laat je je haar drogen. Als je de olie ’s nachts wilt laten zitten, zullen de effecten van de behandeling nog beter zijn.

Voordelen:

  • helpt roos tegen te gaan
  • reguleert talgklieren
  • maakt het haar en de zakjes sterker
  • verlicht de geïrriteerde hoofdhuid
  • absorbeert de olie snel

Nadelen:

  • onaangename aroma
  • ondanks het grote flesje, doe je er niet lang mee