Matrix Exquisite Oil Biolage

Haartype: alle

Hoofdhuid: normaal

Eigenschappen: warmtestyling, maakt glad, geeft glans

Formule: semi-vloeibaar

Flesje: pompfles

Inhoud: 92 ml

Matrix Exquisite Oil Biolage werkt voor alle haartypes. Als je regelmatig je haar met kleur of warmte behandelt, is deze cosmetica perfect voor jou. Je wilt de conditie van jouw kapsel verbeteren?

Begin nu met de behandeling!

Wanneer gebruik je Matrix Exquisite Oil Biolage?

Gebruik Matrix Exquisite Oil Biolage voor het stylen met warmte. Het is ook nuttig wanneer je je haar ontklit of stylet. De hoge temperatuur – geproduceerd door haarstylingapparaten – zullen niet langer zo eng zijn. Als je het moeilijk hebt met het uitkammen van klitten, gebruik het product dan zo snel mogelijk. Wil je iedereen verbluffen met jouw haarstyle? Breng dan Matrix Exquisite Oil Biolage aan. Het zal een geweldige glans geven.

Wat zijn de eigenschappen van Matrix Exquisite Oil Biolage?

Matrix Exquisite Oil Biolage voorziet van warmtebescherming. Het beschermt jouw haar tegen hoge temperaturen geproduceerd door föhns, stijltangen en krultangen. Als gevolg zijn jouw lokken voortdurend gehydrateerd en glad. Ze zijn niet statisch of kroezig. Verder definieert het product kleurbehandeld haar, maakt het de kleur langduriger en zorgt het ervoor dat jouw kapsel en fris en mooi uitziet. Matrix Exquisite Oil Biolage vergemakkelijkt het kammen en versnelt de föhntijd. Bovendien geeft het een geweldige glans.

Hoe gebruik je Matrix Exquisite Oil Biolage?

Matrix Exquisite Oil Biolage gebruiken is heel eenvoudig. Je kunt het product aanbrengen voor het stylen, als fixerende cosmetica of als intensieve behandeling. Je moet een paar druppels van de olie inmasseren om te genieten van zulke effecten. Een kleine hoeveelheid Matrix Exquisite Oil Biolage toevoegen aan jouw favoriete shampoo of makser gaat uitstekende resultaten geven.

Voordelen:

  • beschermt tegen warmte
  • vergemakkelijkt ontklitten
  • definieert de kleur van geverfd haar
  • geeft glans en maakt de lokken glad

Nadelen:

  • inefficiënt
  • verzorgt het haar niet van binnen
  • moeilijk te krijgen bij een gewone drogisterij
  • onaangename aroma